Musiikkia tupaan, menneet konsertit

Eri pukkilalaiskodeissa järjestetyissä Musiikkia tupaan -illoissa on saatu viime vuosina nauttia monipuolisista esityksistä ja taiteilijoista. Pääpaino on ollut klassisessa musiikissa.

2017

Vuonna 2017 oli lapsille suunnattu konsertti Terhi ja Kari Tikkalan kodissa sekä Apocalyptican maailmankiertueen aloituskonsertti Tommi Maasillan kodissa.

2018

Vuoden 2018 ensimmäinen on Musiikkia tupaan! -konsertti oli Elina ja Mikko Simolinnalla 6.5. klo 14. Esityksenä pienoisnäytelmä Kultakausi, jossa kuultiin myös Sibeliuksen musiikkia.

Sibelius, Schjerfbeck ja Gallén-Kallela. Kultakausi. Keskustelua taiteen syvimmästä olemuksesta itsenäisyytemme ajan alkuhetkillä. Kultakausi ie katsojan 1900-luvun alkuun tapaamaan kolmea taiteilijaa; säveltäjää ja kahta erilaista taidemaalaria. Kultakausi oli aikaa, jolloin taide ja taiteen tekijät antoivat oman panoksensa itsenäisen Suomen syntyyn.

Käsikirjoitus Heikki Lund, ohjaus Kalle Tahkolahti, rooleissa Elina Varjomäki, Jari Hämäläinen ja Kalle Tahkolahti, piano Anu Silvasti.

Kultakausi -pienoisnäytelmän esityksiä on mahdollisuus nähdä myös vuoden 2018 aikana Tuusulan rantatien varrella Halosenniemessä. Lisätiedot: www.halosenniemi.fi