Kulttuuriyhdistyksen kesätori la 10.8.

Arpoja, kahvia, virvokkeita, musiikkia! Kuva Pertti Mäkelä

Pukkilan Kulttuuriyhdistyksen aamuinen kesätori Onnintorilla elokuisena lauantaina 10.8.2019 klo 9-11. Tarjolla on kahvia, virvokkeita, leivonnaisia, arvontaa, tuttujen tapaamista. Kenties jotain kulttuuriesityksiäkin saadaan nähdä ja kuulla.

Jos haluat ilahduttaa yhdistyksen kesätorin arpajaisia, otamme ilolla vastaan arpajaispalkintoja. Otathan yhteyttä, kiitos: Aila Pukkila 0400 505 462, aila.pukkila@kolumbus.fi

TAVATAAN TORILLA!

Uusimaan päätoimittaja Marko Enberg on tavattavissa Pukkilan Kulttuuriyhdistyksen torivuorolla Onnintorilla lauantaina 10.8. klo 9-11 välillä. ”Tule tutustumaan ja kertomaan juttuvinkkejä”

HUNAJATA, HUNAJATA!

Sihlmanin Kallen uuden sadon hunajaa myynnissä!

RAUTAKITARALANKAMUSIIKKIA

Näiden sivujen toimittaja Arto Luoma on lupautunut soittelemaan kitaramusiikkia yleisön pyynnöstä -tai siitä huolimatta –

HUOM! Jos tulet samana päivänä torille myymään jotain muita tuotteita kuin kahvia, leivonnaisia ja arpoja, niin ilmoittele arto.luoma(ät )kolumbus.fi tai 0400 871 822. Laitamme tietosi tänne palvelemaan lauantain 10.8. toriasiakkaita.