Huhtikuun lukupiiri 2020 siirtyy

Piirros Arto Luoma

Ilmoitamme uusista lukupiirin kokoontumisajoista tällä sivulla, kun ajankohdat varmistuvat. Seuraavassa lukupiirissä on tarkoitus keskustella Aleksis Kiven Seitsemästä veljeksestä, jonka ilmestymisestä tulee tänä vuonna kuluneeksi 150 vuotta. Helsingin Sanomien Teema-lehti 1/20 on omistettu kokonaisuudessaan tälle Suomen kansalliskirjallisuuden kulmakivelle.
Kevään viimeisessä lukupiirissä aiheena olisi William Shakespearen ’aikuisten satu’ Kesäyön unelma (suomennettu myös nimillä Kesäyön uni ja Juhannusyön uni). Pukkilan kesäteatteri tuo tämän klassikkonäytelmän kesällä Toimelanrinteen näyttämölle.
Näinä epävarmuuden aikoina on syytä varautua muutoksiin. Pukkilan kulttuuriyhdistyksen kotisivut pyrkivät pitämään yleisön tilanteen tasalla.

Taisto Muhonen