Vuosikokouksen 2020 päätöksiä

Lukupiiri jatkaa Taisto Muhosen johdolla kokoontumalla kerran kuukaudessa kirjastossa tai yksityiskodeissa. Luvassa taas mielenkiintoisia teemoja ja kirjailijoita.

Musiikkia Tupaan! -konsertteja järjestetään edelleen. Anu Silvasti ja Antero Manninen vastaavat korkeatasoisten esiintyjien hankkimisesta.

Taide- ja ruokaretkiä järjestetään kulttuurikohteisiin. Mm. 13.5.2020 teemme retken Mäntyharjun Salmelaan ja Vuohijärvelle. Lisäksi kokouksessa tuotiin esiin ajatus konserttimatkojen järjestämisestä lähinnä pääkaupunkiseutu – Lahti -suunnalle.

Arto Luoman 8. kertaa järjestämä Jazzpiknik pappilan puistossa pidetään tänä vuonna lauantaina 8.8. klo 14.00-15.30

Pukkila Kuutamolla -tapahtumassa elokuun lopussa jaetaan jälleen kulttuuriyhdistyksen hallituksen valitsema Vuoden kulttuurihenkilö -palkinto yhdessä Pukkilan kunnan kanssa.

Kulttuuriyhdistyksen kesätori pyritään varaamaan yhdeksi kerraksi, kuten viime kesänäkin.

Yhdistys tukee jäsentensä itsenäisesti järjestämää kulttuuritoimintaa ja kannustaa jäseniään ja kaikkia pukkilalaisia aktiivisuuteen paikallisen kulttuurielämän elävöittämisessa.

Kulttuuriyhdistyksen nettisivuille päivitämme tapahtumia ja muita tietoja aina hyvissä ajoin ennen tapahtumia.

Hallituksen 2020 kokoonpano on entinen lisättynä yhdellä uudella jäsenellä.

Markus Kalliokivi, puheenjohtaja

Aila Pukkila, varapuheenjohtaja, taide- ja ruokamatkat

Liisa Tojkander, sihteeri, rahastonhoitaja

Juha-Pekka Ikäheimo, Galleria Koivulinna