VISITPUKKILA Kulttuurinälkäiselle Pukkilassa

Kuva Arto Luoma

Pukkilalaisia kulttuurikohteita, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin.

Porvoonjoen maisemat
Pukkilan kirkko ja sen akustiikka
Hautausmaa, sankarihautausmaa, kappeli ja koskimaisema
Hyvinvointikeskus Onnin tapahtumat, arkkitehtuuri ja puutarhat
Galleria Koivulinnan historia ja kesänäyttelyt
Pukkilan pappila ja puisto
Seuratalot: Kantele, Kirkonkylä, Savijoki, Torppi
Pukkilan kirjasto
Kotiseutumuseo
Kantelejärvi
Kirjailijanmökki
Eri yhdistysten lauantaitorit kesäisin Onnintorilla

…jos jokin julkinen tila unohtui, kerro palautelomakkeella.

Historiakirjallisuutta löytyy myös runsaasti. Kirjoja voi tiedustella Pukkilan kirjastosta, Hyvinvointikeskus Onnista, Pukkilan seurakunnasta tai OP Pukkilasta.

Historiikkeja: Pukkilan kunta, Koivulinna, Osuupankki, Pukkilan pappila, Sotaveteraaniyhdistys, Naarkosken Saha, Kanteleen Nuorisoseura, Pukkilan Vesa, Kanteleen Vanha Meijeri jne…

Bonuskohteet!

Alestalon torni: Onhan Pukkilan Kanteleella alla olevan kuvan tornikin, mutta yksityisellä maalla ja yksityisomistuksessa. Kannattaa käyttää tervettä harkintaa kohdetta valloittaessaan.

Koivulinnan koivu: Kunnanhallitus päätti vuonna 2018 kaataa Koivulinnan maamerkin, ison koivun, mutta se seisoo paikallaan vieläkin – torsona.

Meijerin asuntoyhtiöt (yksityisomistuksessa). Oikeanpuoleinen kuva As Oy Jalavarannasta. Tiedustele Arto Luoma 0400 871 822

Paina kuvia hiirellä, jos haluat isommaksi. Valokuvat Arto Luoma.